Østersø NGO Netværk, Danmark

Baltic Sea NGO Network, Denmark

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Forside Aktuelt Arrangementer m.m. Informationsmøde om situationen for civilsamfundsorganisationer i Rusland

Informationsmøde om situationen for civilsamfundsorganisationer i Rusland

Email Udskriv

Informationsmøde om situationen for russiske civilsamfundsorganisationer i Putins Rusland

Russiske civilsamfundsorganisationer har vanskelige vilkår i Putins Rusland. Ofte forfølges de af myndighederne, som uvarslet slår ned på dem og stempler dem som fremmede agenter, hvis de samarbejder med vestlige NGO’er. En lang række russiske NGO’er er blevet chikaneret i at udføre deres arbejde for frihed og menneskerettigheder.

For at belyse de russiske NGO’ers situation og vilkår har Østersø NGO Netværk Danmark inviteret den russiske menneskerettighedsforkæmper Anna Sevortian til København. Anna Sevortian vil tale på et offentligt møde mandag den 1. december kl. 18.00 – 21.00 på Københavns Rådhus (brug bagindgangen over for Brandstationen).

Anna SevortianAnna Sevortian er direktør for EU-Russia Civil Society Forum og har mange års erfaringer med vilkårene for russiske civilsamfundsorganisationer. Anna Sevortian har bl.a. været leder i Rusland for Human Rights Watch.

Ud over situationen for NGO’erne vil Anna Sevortian også tale om det russiske samfunds struktur og hvilken rolle civilsamfundsorganisationer har i det russiske samfund og hvilken rolle, de kan spille i relationerne mellem Rusland og EU.

Tilmelding til mødet er nødvendig på mailadresse: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. senest mandag 24. november 2014.

Mødet holdes på engelsk.

Samarbejde med russiske civilsamfundsorganisationer

I forbindelse med den russiske menneskerettighedsforkæmper Anna Sevortians besøg i Danmark bliver der mulighed for at mødes med hende for organisationer, som ønsker at samarbejde med russiske NGO’er eller med EU-Russia Civil Society Forum. Mødet forbeholdes formænd og landssekretærer for danske NGO’er. Mødet holdes mandag den 1. december kl. 14.00 – 16.00 i FN-Forbundets lokaler, St. Kongensgade 36, 4., 1264 København K.

Tilmelding til mødet på mailadresse: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. senest mandag 24. november 2014.

Ved tilmelding beder vi oplyst position i organisationen.

Senest opdateret: Onsdag, 29. april 2015 20:13