Østersø NGO Netværk, Danmark

Baltic Sea NGO Network, Denmark

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Forside Arkiv Nyhedsbrev: Nordisk-Russisk NGO Forum

Nyhedsbrev: Nordisk-Russisk NGO Forum

Email Udskriv

Nordisk-Russisk NGO Forum: ”Gennem samarbejde bygger vi Norden”

19.-21. november 2011 holdes i Skt. Petersborg et NGO Forum målrettet mod især deltagere fra Rusland og de nordiske lande.

Formålet med arrangementet er at fremme det nordisk-russiske samarbejde specielt med NGO’er i Nordvest-Rusland.

Arrangementet er et led i det finske formandsskab for Nordisk Ministerråd. Finsk-Russisk Forening er hovedarrangør sammen med Norden Association i Skt. Petersborg. Østersø NGO Netværk, Danmark (DANFØ) er sammen med svenske og norske organisationer medarrangør.

Arrangementet består af en fælles åbningsession og 4 arbejdsgrupper (ungdomssamarbejde, miljø, social velfærd og lighed, et mangekulturelt og tolerant Norden).

Informationbrev og udkast til program vedlægges (se nedenfor)

Deltagelse i Forum 19.-21. november med 2 overnatninger i dobbeltværelse, inkl. alle måltider og deltagerafgift er 234 euro (ca. 1.745 kr.). Tillægspris for enkeltværelse er 30 euro (ca. 230 kr.) pr. døgn.

Med 3 overnatninger og sightseeing 19.-22. november vil prisen være 345 euro (ca. 2.570 kr.). Dertil kommer rejseudgifter og evt. visaomkostninger. Tilmelding for danske deltagere KAN KUN ske via Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Hvis du ønsker at deltage i hele det nævnte forum ser det dog efter vores undersøgelser ud til at du skal bruge mindst 3 overnatninger.

Vi vil gerne inden den 2. september 2011 have en uforpligtende, men realistisk tilbagemelding fra jer om, hvor mange der eventuelt ville være interesserede i at deltage i det Nordisk-Russiske NGO Forum.

Hvis du har ideer til de nævnte workshops eller forslag til danske oplægsholdere hører vi også gerne fra dig, da der skal være er nyt forberedelsesmøde mellem arrangørerne i begyndelsen af september.

Vi vil prøve at skaffe nærmere overblik over rejsemuligheder og fritagelse for visumafgift.

Bilag:

 

 

Senest opdateret: Fredag, 21. december 2012 17:07