Østersø NGO Netværk, Danmark

Baltic Sea NGO Network, Denmark

 • Øg font størrlesen
 • Standard font størrelse
 • Mindsk font størrelsen
Nyheder

Invitation til workshop om bæredygtighedsstrategi for Norden

Email Udskriv PDF

Vær med til at gøre Norden grøn og social bæredygtig

De nordiske statsministre har besluttet at Norden skal være verdens mest bæredygtige og sammenhængende region i 2030.

Indsatsen skal ske med deltagelse af civilsamfundet. Der er oprettet et nordisk civilsamfundsnetværk, som samarbejder med Nordisk Ministerråd om at gøre Norden bæredygtig.

Østersø NGO Netværk, Danmark er medlem af det nordiske netværk. Vi arbejder med på bæredygtighedsstrategien.

Efter sommerferien begynder Nordisk Ministerråd arbejdet med en handleplan for perioden 2025-2030. Forinden arbejdet påbegyndes indhenter Nordisk Ministerråd forslag fra civilsamfundet til handleplanen.

Vi inviterer til en workshop om et grønt og bæredygtigt Norden mandag den 26. juni kl. 19.00. Mødet holdes i Filips Kirkes menighedssal, Kastrupvej 57 på Amager.

Efter et oplæg fra Ole Meldgaard, som er medlem af Nordisk Civilsamfundsnetværk, arbejder vi med forslag til Nordisk Ministerråd til det nordiske bæredygtighedsarbejde. Ideen med mødet er at indhente forslag fra deltagerne til den nordiske handleplan. Vi vil arbejde med målsætninger og indsatsområder.

Mødet er åben for alle med interesse for bæredygtighed og det nordiske samarbejde.

Tilmelding på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. senest den 23. juni.

Venlig hilsen

Jens William Grav, koordinator
Østersø NGO Netværk, Danmark

Senest opdateret: Mandag, 29. maj 2023 10:58
 

Udtalelse til Nordisk Ministerråd om nordisk klima- og miljøplanan

Email Udskriv PDF

På et møde i Østersø NGO Netværk, Danmark, den 26. april 2023 vedtog Koordinationskomiteen denne udtalelse til Nordisk Ministerråd om en nordisk klima- og miljøhandleplan samt social bæredygtighed. Et principielt udgangspunkt for Nordisk Ministerråds bæredygtighedsstrategi 2025-2030.

Senest opdateret: Mandag, 29. maj 2023 10:59
 

Ukrainsk operakoncert i Filips Kirke den 4. juni, kl. 15:00

Email Udskriv PDF
Vi er fra anden side blevet gjort opmærksomme på denne koncert søndag den 4. juni, kl 15:00 hos vores gode venner i Filips Kirke, Kastrupvej 57, København S.

Den prisbelønnede operasanger Leila Sherzai samt pianist Semion Balschem fra Ukraine giver koncert i Filips Kirke. Hun synger udvalgte klassikere som f.eks. Cesar Franks ’Panis Angelicus’, P. Mascagnis ’Ave Maria’, Puccinis ’O mio babbino caro’ m.fl. og derudover smukke ukrainske sange. Efter koncerten er der reception i haven med et lille glas. Koncerten støttes af Amager Øst Lokaludvalg.

Der er gratis adgang, dog samles der ind til Folkekirkens Nødhjælps hjælpeprogram for ukrainske børn.

Leila Sherzai er en koncertsangerinde med et stort og spændende repertoire og med en karriere i udlandet, især Italien. Hun er kommet til Danmark som flygtning fra krigen i Ukraine.
Semion Balschem er også fra Ukraine, men han har boet i Danmark siden 1979. Han har akkompagneret utallige sangere gennem årene, bl.a. De tre Tenorer.
Sammen spiller de både berømte arier fra operarepertoiret, men også vemodige ukrainske folkesange. De optrådte bl.a. sammen ved et stort arrangement i Sankt Petri Kirke for nylig i anledning af 1-års dagen for den russiske invasion i Ukraine.

Award-winning opera singer Leila Sherzai and pianist Semion Balschem from Ukraine perform selected classics such as Cesar Franks 'Panis Angelicus', P. Mascagni's 'Ave Maria', Puccini's 'O mio babbino caro' and others, and in addition Ukrainian songs. After the concert there is a reception with a small glass.

Nærmere information findes i dette link

Operakoncert ved Leila Sherzai fra Kherson, Ukraine

Senest opdateret: Søndag, 21. maj 2023 15:32
 

Første Koordinationskomitemøde efter Årsmødet

Email Udskriv PDF

Koordinationskomiteen for Østersø NGO Netværk, Danmark holdt den 26. april møde. Man konstituerede sig efter årsmødet og diskuterede nye initiativer for det kommende år, bl.a. en workshop om et bæredygtigt Norden samt deltagelse i EU’s Østersøstrategi.

Kan være et billede af 8 personer, personer, der studerer og tekst

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 22:21
 

Det demokratiske russiske diaspora i Danmark og Norge

Email Udskriv PDF

Katrine Stevnhøj fra Københavns Universitet har i tidsskriftet Nordisk Østforum skrevet om det prodemokratiske russiske diaspora i Danmark og Norge. Artiklen er tilgængelig som open access.

I den forbindelse ønsker vi organisationen Danske Venner af et Demokratisk Rusland tillykke med Gladsaxe Ytringsfrihedspris 2023

 

Foredrag om Ukraine-krigens betydning på dansk foreningsliv

Email Udskriv PDF

Østersø NGO Netværk, Danmark er medlem af NGO-Netværket for Internationalt projektarbejde.

I forbindelse med NGO-Netværks generalforsamling den 22. april indledte arbejdende arbejdende suppleant i Netværkets Koordinationskomite Kim Frederichsen med et foredrag om Ukraine-krigens betydning for dansk foreningsliv, aktivitetsmuligheder og organisationsformer i en SoMe tid.

Kan være et billede af 3 personer og tv

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 22:22
 

Civilsamfundsbidrag til Nordisk Råds bæredygtighedsstrategi

Email Udskriv PDF

Det nordiske civilsamfundsnetværk – Nordic Civ – er ved at indsamle forslag til en bæredygtighedsstrategi for Norden, bl.a. gennem platformen Nordperspektiv, hvor du kan indsende dine ideer og tanker og forslag til bæredygtighedsaktiviteter. Forslagene bliver behandlet af Nordic Civ. Materialet vil blive skrevet sammen til en henvendelse til Nordisk Ministerråd, som vil udarbejde en bæredygtighedsstrategi for perioden 2025-2030 som opfølgning på visionen om at gøre Norden til verdens mest bæredygtige region. Østersø NGO Netværk, Danmark er medlem af Nordic Civ. Alle kan deltage med bidrag. Platformen er åben frem til den 15. maj.

 

Dansk-Estisk Selskab udsender nyt nummer af DES-Nyt

Email Udskriv PDF

Vores medlemsorganisation Dansk-Estisk Selskab har for nylig udsendt den nyeste udgave af deres tidskrift DES-Nyt med mange interessante og oplysende artikler. Tidsskriftet kan læses gratis via dette link.

 

Ny regional direktør for Det Danske Kulturinstitut i De Baltiske Lande

Email Udskriv PDF

1. juni tiltræder Lizaveta Dubinka-Hushcha, forkvinde for den demokratiske organisation af belarussere i Danmark Beladania, som regional chef for De Danske Kulturinstiuteter i de baltiske lande og den øvrige Østersøregion. Vi ønsker foredragsholderen fra vores årsmøde tillykke med udnævnelsen og håber på fortsat godt samarbejde.

Nærmere information om udnævnelsen findes i dette link.

 

Konference om den sikkerhedspolitiske situation i Europa

Email Udskriv PDF

På Europadagen afholder vores medlemsorganisation Europabevægelsen sikkerhedspolitik konference om den sikkerhedspolitik situation i Europa med en stjerneparade af talere. Konferencen finder sted i Altinget gård. For nærmere information om program, talere, tilmelding og muligheden for at følge med via live streaming se venligst dette link.

KONFERENCE: Den sikkerhedspolitiske situation i Europa

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 22:22
 

Borgernes Europa Topmøde

Email Udskriv PDF

Vi er blevet gjort opmærksomme på, at vores medlemsorganisation Foreningen Norden i samarbejde med Forum for International Cooperation lørdag den 22. april kl. 9-16 i Fællessalen på Christiansborg er arrangører af Borgernes Europa Topmøde.

I informationsmaterialet om arrangementet hedder det: ”I dette års topmøde fokuseres der på udviklingen i Europa efter Ruslands invasion i Ukraine – og på den måde det europæiske samarbejde har ændret sig, men også de forandringer der er sket - og på vej til at ske - i Norden, mest konkret med at Finland nu er blevet medlem af NATO – og at Sverige forhåbentligt meget snart følger efter.
Men også på andre områder, hvor Norden står mere samlet i kontrast til udviklingen i andre europæiske regioner.
Indledere ved Topmødet vil være danske og nordiske politikere, Europa parlamentarikere og eksperter”.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er påkrævet via dette link Tilmelding til - Borgernes Europa Topmøde hvor det også er muligt at se et detaljeret program. Bemærk venligst, at der er tilmeldingsfrist den 19. april.

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 22:28
 

Foreningen Norden inviterer til foredrag om Tyskland og Østersøregionen

Email Udskriv PDF

Foreningen Nordens Københavns Omegns Kreds inviterer i forlængelse af deres generalforsamling til foredrag med forretningsudvalgsmedlem Anke Spoorendonk (tidligere slesvig-holstensk justits-, kultur, og europaminister samt viceministerpræsident, tidligere gruppeformand for SSW i landdagen i Kiel) om Tyskland og Østersøregionen.

Foredraget finder sted tirsdag den 25. april kl. 20:00 i Kulturhus Risbjerggård, Strungesalen 2, Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre.

Det er gratis at deltage, men tilmelding skal ske til Flemming Thøgersen på denne mailadresse: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 22:31
 

Ny international strategi for Nordisk Råd

Email Udskriv PDF

Norden er et strategisk vigtigt område i geopolitisk henseende. Udviklinger i Østersøområdet, i Arktis og i Nordatlanten er tæt knyttet til hinanden og til Norden. De nordiske lande har længe samarbejdet for at styrke en regelbaseret orden og internationale organisationer, at fremme en demokratisk udvikling og menneskers ret til selvbestemmelse og har stået for menneskerettighederne. Dette arbejde bliver vigtigere og udgår kernen i Nordisk Råds internationale strategi, som netop er blevet vedtaget på Nordisk Råds temasession i Reykjavik.

Strategien kan læses i dette link.

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 22:32
 

Årsmøde med offentligt møde om Belarus

Email Udskriv PDF

Der indkaldes hermed til offentligt møde og årsmøde i Østersø NGO Netværk, Danmark

Tid: Onsdag den 29. marts 2023, kl.18.00 - 21.00

Sted: Filips Kirkes Menighedslokaler, Kastrupvej 57, København S.

Tilmelding til møde og evt. bestilling af sandwich senest fredag den 24. marts 2023 til: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Husk at oplyse, hvilken organisation du repræsenterer på mødet.

Program:

Der serveres gratis kaffe/te og småkager til arrangementet.

Kl. 18:00: Velkomst ved Jens William Grav, koordinator, Østersø NGO Netværk, Danmark.

Kl. 18.10: "Belarus - an occupied country? What are the consequences of the Russian war in Ukraine for Belarus and the Baltic Sea Region?" v. Lizaveta Dubinka-Hushcha, PhD, Associate Professor at European Humanities University (EHU), Senior Consultant for Belarusnetwork.org, Chairperson for Beladania.org, External Lecturer at Copenhagen Business School (CBS).

Kl. 19.15- 19:30: Spisepause, se nedenfor vedrørende mulighed for sandwich (70 kr.)

Herefter årsmøde med følgende dagsorden:

 1. Valg af dirigent
 2. Godkendelse af Koordinationsgruppens beretning
 3. Godkendelse af årsregnskab
 4. Vedtagelse af arbejdsprogram
 5. Vedtagelse af næste års budget, herunder evt. fastsættelse af kontingent

(Koordinationsgruppen indstiller, at der fortsat ikke opkræves kontingent)

 1. Indkomne forslag (ingen forslag indkommet inden fristen 15. januar)
 2. Valg af koordinator (Jens William Grav, Foreningen Severin)
 3. Valg af øvrige medlemmer (4-6 personer) af Koordinationsgruppen

(Flemming Thøgersen, Oplysningsforbundet Fora)

(Ole Meldgaard, Kofoeds Skole)

(Susanne Prip Madsen, Foreningen NORDEN Norden)

(Jeanette Thomsen, Dansk-Estisk Selskab)

(Poul Breyen, Europabevægelsen)

(Thomas Due Jørgensen, Foreningen Severin)

 1. Valg af suppleanter

(Kirsten Gjaldbæk, Foreningen Danmark-Letland)

(Hans Jørgen Vodsgaard, Interfolk)

(Kim Frederichsen, FN forbundet)

(Morten Buchwald, Foreningen NORDEN)

 1. Valg af 2 revisorer

(Jens Ole Koch, Foreningen NORDEN)

(Henning Svane, Foreningen Severin)

 1. Evt.

Navnene under pkt. 7 -10 er de personer, der blev valgt på årsmødet i 2022.

Årsmødet er åbent for medlemmer af medlemsorganisationer. Ved afstemninger kan den enkelte medlemsorganisation dog kun være repræsenteret ved 3 stemmeberettigede.

Du har mulighed for at bestille en sandwich til årsmødet. En sandwich koster 70 kr., der betales kontant eller ved mobilepay ved mødet. Alle sandwich er med fyld i stenovnsbagt surdejsbolle. Du kan vælge mellem følgende fyld, noter dit ønske på din tilmelding:

1. Laks med rødløg og Philadelphia Cream Cheese

2. Tunsalat med rødløg og majs

3. Pastrami med rødløg og soltørrede tomater

4. Clubsandwich: Grillet kylling med karrydressing og bacon

5. Skinke og ost med Dijon sennep og cornichoner

6. Vegetar med æg, agurk, rødløg og tomat samt Philadelphia

7. Roastbeef med frisk agurk og ristede løg.

Med venlig hilsen

Koordinationsgruppen

Senest opdateret: Mandag, 27. marts 2023 21:51
 

Belarussisk litteraturaften i Hillerød

Email Udskriv PDF

Den 24. april kl. 17-20 afholdes belarussisk litteraturaften på Hillerød Bibliotek med deltagelse af belarussiske forfattere i politisk eksil. Nærmere information om programmet og tilmelding findes i dette link.

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 22:34
 

Konference om Krim på 9 året for den russiske besættelse

Email Udskriv PDF

Vi er blevet gjort opmærksomme på, at vores medlemsorganisation Den danske Helsinki-Komité for Menneskerettigheder er medarrangør af konferencen "Unheard Voice og Crimea" den 21. marts kl. 17-20 på i Fællessalen på Christiansborg. Yderligere oplysninger om programmet og tilmelding findes på Helsinkikomiteens hjemmeside.

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 22:35
 

15. årlige Baltic Sea Region Forum

Email Udskriv PDF

Det 15. årlige Baltic Sea Region Forum finder i år sted den 15. juni på universitetet i Turku. Programmet tema er "Securikty and Safety in the Baltic Sea Region" med temapaneler om sikkerhedspolitik, energiforsyningssikkerhed og bekæmpelse af transnational kriminalitet. Hvis man ikke har mulighed for at rejse til Turku, kan man følge konferencen online, men i begge tilfælde er det nødvendigt at tilmelde sig. Man kan læse mere om Forum, programmet og tilmelding på forumets hjemmeside.

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 22:37
 

Policy Briefing om energiforsyningssikkerhed i Østersøregionen

Email Udskriv PDF

Udover at have overtagert ansvaret for Baltic Rim Economics udsender det finske Centrum Balticum en serie af onlineudgivelser, Policy Briefing. Den seneste udgave kom i december, men med sit fokus på energiforsyningssikkerhed i Østersøregionen i lyset af den russisk-ukrainske krig er det stadig en aktuel udgivelse, der kan downloades og læses gratis via dette link.

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 18:10
 

Baltic Rim Economics 2023/1

Email Udskriv PDF

Den finske Centrum Balticum Foundation har overtaget udgivelsen af onlineudgivelsen Baltic Rim Economics, og de begynder året med et temanummer om geopolitik. Udgivelsen kan fortsat downloades og læses ganske gratis via dette link.

 

OSCE PA’s vintermøde

Email Udskriv PDF

OSCE’s parlamentariske forsamling har i dagene 23.-24. februar afholdt sit 22ende vintermøde. Ruslands krig mod Ukraine var det absolut væsentligste tema. 250 parlamentarikere fra 52 lande deltog i mødet. I en afsluttende udtalelse fra den parlamentariske forsamlings bureau fordømmes den russiske aggressionskrig mod Ukraine. Krigen udgør klare og grove overtrædelser af Ruslands forpligtelser under Helsinki Slutakten fra 1975.

Ruslands krigsførelse er præget af ekstrem og bevidst brutalitet mod civilbefolkningen med utallige krænkelser af grundlæggende principper i international humanitær ret og menneskerettighedslovgivning.

Materialer og optagelser fra mødet kan findes på OSCE PA’s hjemmeside og på youtube

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 18:46
 

Østersøregionen efter Ruslands invasion af Ukraine

Email Udskriv PDF

Den russiske invasion af Ukraine markerer en ny æra for østersøregionen, hedder det i rapporten ”The Baltic Sea Region after Russia’s invasion of Ukraine”. Rapporten er udgivet af Institute of Central Europa. I fem essays skriver forfatterne om situationen i østersøregionen før og efter invasionen, bl.a. om regionens identitet, sikkerhedspolitik og samarbejde. En række år med en regionalisme, som indbefattede Rusland og kontakter på kryds og tværs i diverse institutioner og fora er nu afløst af en dem-og-os situation efter Ruslands brug af militærmagt og brud på internationale regler. Det var en region med intense politiske og økonomiske kontakter på vej mod at blive en model for en makroregion, som i dag er blevet til to verdener. Rapporten er udgivet i rækken af policy papers, som vil bidrage til en bredere ekspertdiskussion om en bedre forståelse af forandringerne og deres implikationer for regionens selvforståelse, sikkerhedspolitik og samarbejde, herunder mulighederne for en ny type regionalt samarbejde uden Rusland men med Ukraine. Rapporten er tilgængelig via dette link.

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 22:39
 

Bogpræsentation af ny bog om Letland

Email Udskriv PDF

Fredag den 13. marts kl. 19 i Filipskirkens lokaler, Kastrupvej 55, 2300 København S afholder vores medlemsforeninger Foreningen Danmark-Letland og Dansk-Estisk Selskab en bogpræsentation i anledning af den danske forfatter Mads Michael Hastrup Nilssons nye bog Letland: Historie og seværdigheder.

Alle er meget velkomne, men tilmelding er påkrævet via dette link, hvor der også findes flere oplysninger om arrangementet.

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 22:41
 

Konference "Baltic Sea Region: Security Challenges after Ukraine"

Email Udskriv PDF

Dansk Institut for Internationale Studier arrangerer den 22.-23. februar konferencen "Baltic Sea Region: Security Challenges efter Ukraine" i deres lokaler på Gl. Kalkbrænderi Vej 51 A, 2100 København Ø.

For nærmere information om programmet og tilmelding se dette link.

 

Konference om krigen i Ukraine den 24. februar 2023

Email Udskriv PDF

Den 24. februar er årsdagen for Ruslands invasion af Ukraine. I den forbindelse er Østersø NGO Netværk, Danmark medarrangør af en konferencen "One Year of Russia's Invasion of Ukraine: The Future of "the Common European House"?" i Fællessalen på Christiansborg.

Tilmelding er påkrævet og kan kun ske via dette link. Vi skal gøre opmærksom på, at der er få pladser tilbage.

Konferencen finder sted på engelsk med dette program:

13:00-13:05: Martin Lidegaard, MP, Social Liberal Party, former Minister of Foreign Affairs, former Chairman of the Foreign Policy Board in the Danish Parliament, our host in the Parliament: Welcome on behalf of the Danish Parliament.

13:05-13:10: Karsten Fledelius, Moderator, Former chairperson of The Danish-Russian Association and The Danish Helsinki Committee for Human Rights: Welcome on behalf of the organizers.

13:10-13:30: Martin Lidegaard: What can Denmark, EU and NATO do for supporting Ukraine during the war? What can we do to help Ukraine with rebuilding the country and supporting democracy in Ukraine? How can we contribute to making Russia a peaceful, democratic country?

13:30-13:55: Karsten Fledelius: The Role of UN and of Regional Organizations (OSCE, Council of Europe) in the Reconstruction and Safeguarding of European Security and Cooperation.

13.55-14:15: Julia Osmolovska,director of the Kyiv Office of GLOBSEC, chairperson of Transatlantic Dialogue Center, Kyiv: The military capabilities and plans of Ukraine, possible scenarios for the ending of the war, the political future of Ukraine.

14:15-14:35: Claus Mathiesen, Cand.mag., Associate professor at the Danish Defence Academy, former defence attache in Ukraine: The military capabilities of Ukraine, possible outcomes of the war, the possibilities of Ukraine for EU and NATO membership.

14:35-14:55: Discussion and Q&A.

14:55-15:25: Break, coffee/tea and cake will be served.

15:25-15:45: Olena Prokopenko, Foreign policy expert, Program Manager for Eastern Neighborhood at The European Endowment for Democracy, Co-Chair of the Transatlantic Task Force on Ukraine: Ukraine's popular mobilization, Ukraine’s historical opposition to Russia, the Ukrainian peoples wishes for the end of the war and for Ukraine after the war.

15:45-16:05: Søren Liborius, Danish diplomat, Chief Advisor at The European External Action Service, former Deputy Chief of Mission at the Danish Embassy in Moscow: The reasons for Russia’s claims for attacking Ukraine and the consequences of the war for the political and economic future of Russia.

16:05-16:25: Maria Logan, Open Russia Foundation, Trustee to the Future of Russia Foundation and the Khodorkovsky Foundation: Putin's misjudgment of the will of Ukraine to resist, how can the war be brought to an end? Will there be a new democratic Russia after the war? How can the Russian diaspora contribute to that?

16:25-16:45: Elena Rusakova, former chairperson of the Сouncil of municipal deputies, member of the “Memorial” Human Rights Centre, Moscow: Popular resistance in Russia against the war, would it be possible for the Russian civil society to build a new democratic and peaceful Russia after the war.

16:45-17:05: Discussion and Q&A.

17:05-17:15: Karsten Fledelius: Conclusions and final remarks.

The Conference is organised by The Danish Helsinki Committee for Human Rights and The Danish-Russian Association in cooperation with Globale Seniorer, The Baltic Sea NGO Network, The International Committee of The Danish Social-Liberal Party and The Danish UN-Association. The Conferen-ce is supported economically by The Hermod Lannung Foundation and The Wisti Foundation – Folmer and Helle Wisti’s Foundation for International Understanding.

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 23:04
 

Belarussisk harmonikakoncert i København

Email Udskriv PDF

Vi er fra anden side blevet gjort opmærksom på, at Beladania Culture Society arrangerer koncert med den belarussisk-tjekkiske harmonikavirtuos Aleksandr Yasinski søndag den 5. februar kl. 17 i Ungdommens Demokratihus, Slagterhusgade 10A, 1715 København V.

For nærmere information om musikeren, programmet og tilmelding se dette link

Worldclass Accordion from Belarus/Czech Republic

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 18:52
 

Tidsskriftet Baltic Worlds

Email Udskriv PDF

Centre for Baltic and East European Studies ved Södertörn University udgiver open access tidsskriftet Baltic Worlds, der kommer vidt omkring kultur, historie og samfundsforhold i Østersøregionen og nærmeste geografiske omegn. Det nyeste og tidlere udgaver af Baltic Worlds kan læses granske gratis på tidsskriftets hjemmeside.

alt

Senest opdateret: Fredag, 05. maj 2023 23:07
 


Side 1 ud af 4